Web
	Analytics

Le Loft

Promoties

Nu reserveren voor een vakantie in Frankrijk zonder zorgen

Iedereen actief in het franse toerisme, oa uitbaters van een B&B, verhuur van vakantiehuizen enz garanderen iedereen die nu reserveert voor een vakantie gedurende het seizoen 2020 om de klant volledig terug te betalen mocht in tegenstelling van de huidige beslissingen in het geval de evolute van de epidemie en de beslissing van de overheid het niet mogelijk maken om op vakantie te gaan in Frankrijk.

Onze gehele accomdatie wordt regelmatig grondig gereinigd en gedesinfecteerd met oa UV-C = gegarandeerd 100% VIRUS VRIJ

Wie op zoek is naar een zalige vakantie, is in “Le Loft” aan het juiste adres !

 

Wim en Jet, een Vlaams koppel, lieten op hun 7,5 hectare groot domein La Bouygue te Molieres een oude séchoir-étable, een grote tabaksschuur, volledig renoveren. Zij bouwden deze om tot een loft-woning voor privé-doeleinden, met daarbij een B&B bestaande uit 3 zeer smaakvol en gezellig ingerichte kamers, met o.a. een eigen badkamer met inloop-douche en haardroger, Flatscreen-TV, enz.

 

Een ruime eetzaal met TV (alle Vlaamse, Nederlandse en Franse zenders), koelkast en microgolf-oven maken het de logies mogelijk om overdag zelf een snack klaar te maken.

dit kan ook in de buitenkeuken nabij het zwembad.

In de tuin met overal prachtige panorama’s kan je wandelen of zonnen, en verspreid in het uitgestrekte domein tref je overal rustige plekjes aan waar je in alle privacy kan genieten.

 

Verfrissing zoek je in het grote zwembad omringd met prachtige bloemen, ontstressen doe je in de grote jaccuzi met zicht op Molières. Rond het zwembad zijn naast tuinmeubilair en ligzetels, ook een loungebed en een zonneterras met zalige ‘fatboys’ (=zitzakken) voorzien !

 

‘s Avonds is alles sprookjesachtig verlicht en nodigen de terrasjes aan iedere kamer uit om een lekker glas wijn te degusteren.

 

Waarom iedereen die ooit bij ons logeerde, terugkeert ? Omdat wij als ex-zelfstandigen nu besloten hebben de rust van de Dordogne op te zoeken, en het ons  plezier doet  mensen te ontvangen en  te verwennen !

 

Tot binnenkort ?

Le Tilleul

6-8 personen, Zwembad, 3 Slaapkamers, 2 Badkamers...

Lees meer

Les Hauts De Saint-Jean

15 personen, Zwembad, 7 Slaapkamers met eigen Badkamer en WC...

Lees meer

Le Loft

Een B&B bestaande uit 3 zeer smaakvol en gezellig ingerichte kamers...

Lees meer